Креветки в пивному клярі - Image

Креветки в пивному клярі

Кількість порцій: 8Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Якщо ви любитель морської їжі і великий шанувальник креветок , тоді дане блюдо для вас. Пропонуємо на вечерю приготувати креветки в пивному клярі. Вся суть даного рецепта полягає в тому, що завдяки пиву кляр стає по-справжньому хрустким і дуже ароматним. Для того, щоб кляр вийшов хрустким і дійсно ароматним нам треба охолодити пиво в холодильнику. Креветки в такому клярі вийдуть соковитими, м'якими і дуже ніжними. Їх добре подавати з рисовим гарніром. Такий гарнір чудово доповнить креветки. Всього за двадцять хвилин ви отримаєте ситну і повноцінну вечерю, яка надзвичайно порадує вашу сім'ю. Приємного апетиту!

Інгредієнти

Креветки

30 шт.

Яйця

2 шт.

Борошно

0,5 ст.

Пиво

100 мл.

Сіль

по вкусу

Перець

по вкусу

Етапи приготування

01

Креветки почистити.

02

Для кляра збити яйця з сіллю і перцем, потім додати борошно і пиво. Добре перемішати і залишити на 5 хвилин.

03

У сковороді нагріти олію. Занурити кожну креветку в кляр і відправити в сковороду. Обсмажити до золотистого кольору.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв