Цукерки "Домашні" - Image

Цукерки "Домашні"

Кількість порцій: 12Час приготування: 1 годСкладність: ВажкийПрийом їжі: Обід

У перекладі з латинської "цукерка" означає "приготоване зілля". Цікава історія цукерок. Відомо, що вперше цукерки почали робити в Єгипті з меду і фініків, а на Сході їх робили з плодів інжиру і мигдалю. Хочете порадувати близьких? Зробіть для них сюрприз і приготуйте цукерки "Домашні" по запропонованому рецепту. Перевага приготування цукерок у домашніх умовах полягає в тому, що використовуються натуральні компоненти, без барвників та консервантів, а за зовнішнім виглядом і смаковими якостями приготовані своїми руками цукерки не поступаються покупним.

Продукти для рецепту

Шоколад молочний Milka 90г
60.31 - 104.80

Шоколад молочний Milka 90г

90 г

Інгредієнти

Шоколад молочний Milka 90г

150 г.

Молоко згущене варене

1 банка

Горіхи Мигдаль 150г

за смаком

Сир Mlekoma Маскарпоне 250г

3 ст. л.

Печиво Деліція Маргаритка молочна глазур

100 г.

Вишня в'ялена

50 г.

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

1 шт.

Масло вершкове домашнє

1 ст. л.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

50 мл.

Желатин Добрик 15г

1 ч. л.

Цукор Ваш Цукор 10кг

2 ст. л.

Етапи приготування

01

Шоколад поламати на шматочки і розтопити на водяній бані.

02

Шоколад (100 г.) розлити в маленькі формочки, залишивши трохи місця в формочці, і поставити в морозилку на 30 хвилин.

03

Для приготування начинки "Пташине молоко" желатин замочити в 50 мл. води.

04

Відокремити жовток від білка. Жовток розтерти з цукром. Додати молоко і ретельно перемішати.

05

Поставити цю суміш на водяну баню, варити до загустіння. Охолодити.

06

Додати масло і перемішати.

07

Желатин довести до кипіння, але не кип'ятити. Охолодити до кімнатної температури.

08

Додати до нього жовткову масу і перемішати.

09

Збити білок. Додати в жовткову масу, акуратно перемішати.

10

Для начинки Тірамісу, печиво поламати на дрібні шматочки. Змішати з Маскарпоне.

11

У формочки з шоколадом викласти варене згущене молоко. Додати горішок.

12

Слідом викласти начинку Тірамісу. Зверху покласти вишню.

13

В іншу формочку викласти начинку Пташине молоко. Заповнити всі формочки.

14

На масу вилити шоколад (50 г.), розрівняти, поставити в морозилку на 5-6 годин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв