Кисло-солодка цибуля - Image

Кисло-солодка цибуля

Кількість порцій: 2Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Цибулевий сік вважається природним антибіотиком, допомагаючи боротися з мікробами і вірусами. А про вміст у ньому вітамінів і мікроелементів, необхідних для повноцінної життєдіяльності організму, напевно, сказано так багато, що і додати нічого. Але мало хто знає про унікальну здатність цибулі підвищувати апетит одним лише своїм запахом. Вирішили приготувати на обід м'ясо чи рибку? Кисло-солодка цибуля вдало їх доповнить. Одна лише назва викликає подив. Як цибуля, що має гіркуватий смак, може бути і кислою, і солодкою одночасно? Все дуже просто: пара-трійка пряних спецій, підсолоджувач, винний укус і Ваша кулінарна фантазія – і через півгодини Ви зможете насолодитися оригінальною закускою.

Продукти для рецепту

Цибуля
13.89 - 19.99

Цибуля

за 1 кг

Інгредієнти

Цибуля

400 г.

Гвоздика Auchan 10г

3 шт.

Лист лавровий

1 шт.

Олія Triuga Herbal Аюрведична чамелі і корінь імбиру 100мл

1 шт.

Цукор Ваш Цукор 10кг

5 ст. л.

Оцет винний Kuhne волоський горіх 250мл

1 ст. л.

Етапи приготування

01

Цибулю очистити від лушпиння. Помістити в посудину. Обдати окропом і залишити на 1 хвилину.

02

Воду злити. Прянощі (гвоздику, лавровий лист, корінь імбиру) подрібнити. Висипати в мішечок полотняний.

03

В окрему посудину налити оцет, потім насипати 1 ст. л. цукру. Помістити в нього мішечок з прянощами. Варити 10 хвилин.

04

Цибулю помістити у банки. Залити, отриманим маринадом. Закрити кришкою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв