
Кальмари в кунжуті
Кунжут надає неповторний аромат всіляким хлібобулочним виробам. Іноді рецепти з кунжутом використовуються для приготування салатів і других страв. Вважається, що ця приправа з незвичайно апетитним запахом добре поєднується зі свининою, яловичиною, кальмарами і куркою. Саме кунжут і спеції надають смаженим кальмарам легкий східний аромат і смак. Кальмари виходять м'які і ніжні. Їх можна вживати, як теплими, так і холодними. Подавати можна з будь-яким соусом. Якщо кунжутного насіння не вистачило, а кальмари ще залишилися, то можна обсмажити кільця просто в клярі. Виходить теж смачно.
Інгредієнти
Кальмар
2 шт.
Кунжут
150 г.
Куркума
1/3 ч. л.
Сіль
за смаком
Приправа для морепродуктів
1/3 ч. л.
Олія соняшникова
50 мл.
Часник
3 зубчики
Яйця
1 шт.
Кріп
1 пучок
Етапи приготування
01
Кальмари відварити в підсоленій воді. Далі нарізати кільцями. Кунжут обсмажити.
02
Нарізаний кальмар змішати зі спеціями і занурити у збите яйце. Потім обваляти в кунжуті.
03
На сковороді розігріти олію й обсмажити кальмар. При подачі на стіл посипати рубаним часником і зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів