Кальмари в кокосовому молоці - Image

Кальмари в кокосовому молоці

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Кальмары в кокосовому молоці - це справжня кулінарна екзотика. Щоб правильно приготувати кальмари в кокосовому молоці, потрібно дотримуватися нескладних правил. Готується це блюдо дуже швидко, інгредієнти додаються один за іншим і всі вони постійно перемішуються. Особливо уважно потрібно готувати самі кальмари, щоб вони не стали гумовими. Разом з імбиром і часником деякі кулінари додають куркуму і тмин, а разом зі спеціями іноді пасерують моркву і цибулю. Заміною соєвому соусу може служити соус з устриць. У готову страву перед подачею додають базилік. Подають кальмари в кокосовому молоці з рисовою локшиною, поливши соусом від кальмарів.

Продукти для рецепту

Масло вершкове домашнє
605.00

Масло вершкове домашнє

за 1 кг

Інгредієнти

Масло вершкове домашнє

50 г.

Кальмари Vici туби сиро-морожені глазуровані U7 1кг

1 кг.

Часник

2 шт.

Імбир

2 ст. л.

Бульйон курячий Food Studio 500мл

100 мл.

Соус соєвий Chong 1л

2 ст. л.

Скатертина Прованс Лимони 120х136см

30 г.

Молоко кокосове Metro Chef 1л

350 мл.

Кінза 70г

за смаком

Спеція Перець білий мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Викласти кальмари в миску, залити окропом, видалити плівку і нутрощі.

02

Часник й імбир подрібнити, обсмажити на сковороді на олії. Залити бульйон в сковороду. Додати також кокосове молоко і соєвий соус. Додати 3 часточки лимону, кінзу і перець.

03

Готувати суміш у сковороді до загустіння, всипати кальмари, варити 1 хвилину.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв