
Ірландська вівсяна каша з родзинками
Наявність повноцінного сніданку - одна з умов правильного харчування. Вранці дуже корисна вівсяна каша, яка здатна забезпечити ефект насичення, додати сил і енергії на цілий день. Традиційний рецепт вівсяної каші не передбачає ніяких надмірностей, але є безліч рецептів приготування вівсяної каші, як з ягодами, так і з сухофруктами. Ірландська вівсяна каша (готується з ірландської вівсянки) з родзинками - страва ірландської кухні, виходить смачною і солодкою. Ірландська вівсянка - дуже корисний продукт, що допомагає знижувати рівень холестерину в крові. При відсутності ірландської вівсянки можна використовувати вівсяні пластівці.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Пластівці вівсяні
320 г.
Молоко Доообра Ферма 3,5% 1л
600 мл.
Сіль Єгипет
5 г.
Спеція Горіх мускатний мелений
5 г.
Гвоздика Auchan 10г
1 шт.
Кориця Badia палички 14,2г
1 шт.
Апельсин
1 шт.
Журавлина
1,5 ст. л.
Родзинки
1,5 ст. л.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
2 ст. л.
Волоський горіх
200 г.
Етапи приготування
01
Молоко вилити в невелику каструлю, поставити на середній вогонь. Всипати в молоко сіль, мускатний горіх, гвоздику, паличку кориці, апельсинову цедру. Довести до кипіння, всипати вівсяні пластівці, постійно помішуючи варити протягом 7-8 хвилин до загустіння.
02
Зняти каструлю з вогню, витягнути паличку кориці і цедру. Додати журавлину і родзинки. Перемішати. Накрити кришкою, залишити на 2 хвилини.
03
Розігріти духовку, викласти кашу в порційні формочки, посипати зверху цукром, готувати до моменту карамелізації цукру. Подавати відразу ж, посипавши горіхами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів