Індійське йогуртовое парфе - Image

Індійське йогуртовое парфе

Кількість порцій: 3Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Індійське йогуртовое парфе - оригінальне блюдо індійської кухні. Привертає увагу рецепт своєю простотою. Саме чудове в парфе - це його універсальність. Вся принадність цього десерту в взаємозамінності інгредієнтів, з легкістю можна замінювати одні фрукти іншими, щоразу знаходячи нові поєднання і створюючи різні за смаком десерти. Слово "парфе" (у перекладі з французької) прекрасний і бездоганний. Ці слова ідеально підходять до опису цього смачного холодного десерту з йогурту і манго. Це дуже корисні і приємні на смак ласощі, вони незамінні, особливо в спеку, і є однією з найбільш чудових страв на сніданок.

Продукти для рецепту

Манго велике, шт
99.90

Манго велике, шт

Інгредієнти

Манго велике, шт

2 шт.

Йогурт Mlekovita натуральний 3% 1кг

300 г.

Фісташки Auchan сушені несолоні 150г

30 г.

Цукрова пудра Aro 250г

2 ст. л.

Кардамон Еко 6г

за смаком

Етапи приготування

01

Манго очистити від шкірки, розрізати навпіл і видалити кісточки. Нарізати невеликими шматочками. Кілька шматочків залишити для прикраси, а інші покласти в чашку для блендера і збити в пюре.

02

Туди ж додати йогурт і пудру. Збити ще раз.

03

Насіння кардамону розчавити в ступці. Потім додати їх до пюре і гарненько перемішати.

04

Викласти готове пюре в порційні стакани або в креманки, посипати подрібненими фісташками і прикрасити шматочками манго.

05

Накрити парфе харчовою плівкою і прибрати в холодильник на ніч. Подавати охолодженим на сніданок.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв