Імбирний маринад з йогурту до м'яса - Image

Імбирний маринад з йогурту до м'яса

Кількість порцій: 1Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Маринади з молочними продуктами по праву входять до п'ятірки кращих маринадів для м'яса. Маринад для м'яса з йогурту принесе користь травному тракту додатковою порцією молочнокислих бактерій, що поліпшують засвоєння їжі. У цьому рецепті в якості основних інгредієнтів маринаду пропонується використовувати натуральний йогурт і оливкове масло. А наявність у складі маринаду такої пікантної добавки, як натертий на тертці шматочок кореня свіжого імбиру внесе свою смакову нотку. Імбир за смаком не схожий ні на один продукт: у кореня цієї рослини гостро-солодкий і тонізуючий смак і запах, які тільки виграють від запропонованого в цьому рецепті поєднання з куркумою і меленим чорним перцем.

Продукти для рецепту

Йогурт Sterzing Vipiteno натуральний 400г
157.00

Йогурт Sterzing Vipiteno натуральний 400г

400 г

Інгредієнти

Йогурт Sterzing Vipiteno натуральний 400г

300 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

5 ст. л.

Куркума Еко 20г

1.5 ч. л.

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Змішати йогурт з оливковою олією.

02

Додати мелену куркуму, перець чорний мелений, натертий на тертці імбир і все ретельно перемішати.

03

Залишити на 2-4 години.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв