Імбирне печиво - Image

Імбирне печиво

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Де тільки не застосовують імбир - і у випічці, і в напоях, і як добавка до рибних і м'ясних страв. Одним словом, сфера його застосування просто дивує. Думаємо кожен погодиться, що прянощі надають особливого, більш вираженого смаку нашим стравам. Приклад тому - печиво з імбирем. Використати можна свіжий, і сухий мелений імбир. Краще буде, якщо обрати перший варіант - блюдо вийде більш ароматним і смачнтм. Свіжий імбир слід очищати дуже тонко, оскільки основний запас олій зберігається саме під шкіркою. Якщо ж захочете скористатися сухим меленим імбиром, то пам'ятаєте, що він подарує вашій страві абсолютно інші смакові якості. Сподіваємося, що ця спеція-новачок стане вірним помічником при створенні неповторних страв.

Продукти для рецепту

Борошно 7 1кг
21.90

Борошно 7 1кг

1 кг

Інгредієнти

Борошно 7 1кг

2 ст.

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

1 шт.

Імбир

2 ч. л.

Масло вершкове домашнє

100 г.

Кориця Еко мелена 20г

1 ч. л.

Гвоздика Auchan 10г

5 шт.

Розпушувач тіста Добрик 15г

0,5 ч. л.

Етапи приготування

01

Свіжий імбир очистити і натерти на терці (можна використати сухий мелений імбир). Потім гвоздику і мелену корицю перетерти в пудру (повинна вийти 1 ч. л.). Натертий імбир, розпушувач, гвоздику і корицю додати у борошно і добре перемішати.

02

В іншій мисці вершкове масло збити з цукровим піском (збивати доки цукор не розчинитися). Слідом додати яйце і ще раз все гарненько перемішати. В отриману масу потрохи по 0,5 ст. за один раз додати борошно і продовжувати змішувати. Тісто не повинне вийти крутим!

03

На стіл висипати борошно, викласти готове тісто і добре вимісити руками. Тонко розкачати і формами вирізати фігурки.

04

Нагріти духовку до 175°C градусів. Викласти печиво в змащене олією деко і відправити випікати в духовку на 8-10 хв. За бажанням прикрасити глазурью або різними посипками.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв