
Яловичина з чорносливом, тушкована в горщику
Яловичина з чорносливом, тушкована в горщику - страва, яка не може не сподобатися. По-перше, їжа, приготована в керамічній посуді в духовці, - це вже само по собі цікаво. По-друге, виграшна особливість цієї страви - у поєднанні м'яса і сухофруктів. Замість води можна використовувати будь-який м'ясний бульйон - буде ще смачніше. Готувати дане блюдо в духовці можна в керамічній каструльці або в декількох порційних горщиках для запікання. Подавати до столу можна в горщиках, а якщо готували в керамічній каструлі, перекласти в глибоку тарілку, за бажанням посипавши зеленню петрушки.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
500 г.
Картопля фасована
700 г.
Чорнослив Bakalland без кісток 200г
150 г.
Морква
150 г.
Цибуля
150 г.
Перець духмяний Еко 20г
5 горошин
Сіль Єгипет
за смаком
Зелень мікс 100г
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
100 мл.
Етапи приготування
01
Нарізати цибулю півкільцями.
02
Моркву нарізати тонкими кружечками.
03
М'ясо нарізати кубиками.
04
Картоплю почистити і нарізати кубиками.
05
У керамічній каструльці змішати м'ясо, картоплю, чорнослив, цибулю, моркву, духмяний перець, посолити.
06
Додати близько 100 мл. води.
07
Накрити кришкою, поставити в духовку.Тушкувати при температурі 180°C протягом 2 годин.
08
Приготовану страву посипати зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів