Гарячий свєкольнік - Image

Гарячий свєкольнік

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Гарячий свєкольнік - прекрасна альтернатива борщу. Гарячі страви обов'язкові для повноцінного обіду, і ароматний борщ прекрасно для цього підходить. Гарячий свєкольнік один з найбільш корисних рецептів супу, особливо в вегетаріанському варіанті. При ряді захворювань обміну речовин, при дієті для схуднення дуже рекомендується рецепт свєкольніка гарячого з овочами. Приготувати його не складе особливих труднощів, головне - мати необхідні продукти. А до столу для свеєкольніка гарячого подають пампушки з часником. Заправляють гарячий свєкольнік, як і всі супи з буряка, сметаною.

Інгредієнти

Буряк (середній)

2 шт.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Морква

1 шт.

Помідори

2 шт.

Зелень

за смаком

Лавровий лист

2 шт.

Сіль

за смаком

Вода

3,5 л.

Соняшникова олія

за смаком

Етапи приготування

01

Буряк почистити, розрізати на кілька частин і покласти в каструлю. Залити 2 літри води. Поставити на вогонь і варити до готовності буряка. Буряковий відвар не виливати (він ще стане в нагоді).

02

Остиглий буряк натерти на крупній тертці.

03

Дрібно нарізати цибулю і моркву і обсмажити до м'якості на соняшниковій олії.

04

Очистити помідори від шкірки і натерти на крупній тертці.

05

У глибоку каструлю налити буряковий відвар і ще приблизно півтора літра води. Туди ж додати натертий буряк і смажені цибулю та моркву. Далі кинути лавровий лист, зелень і сіль за смаком. Поставити каструлю на повільний вогонь, накрити кришкою і настоювати ще 20 хвилин.

06

Подавати до столу в гарячому вигляді.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Гарячий свєкольнік – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua