
Часниковий соус з петрушкою і селерою
Приготувати правильний соус до страви - це теж неймовірно важко. Тому що підібрати зі всієї палітри продуктів потрібні інгредієнти для соусу - це дуже тонка справа. Недарма кулінари змагаються своєю майстерністю в приготуванні соусів. А соус - це доповнення до страви. Саме правильно підібраний соус змушує страву розкритися і заграти новими фарбами і відтінками. Ми вам пропонуємо перевірений рецепт приготування часникового соусу з петрушкою і селерою. Простий у приготуванні, смачний і дуже корисний соус. Він відмінно підійде до парової білої риби, курячої грудки, запечених або приготованих на пару овочів. Втім, з таким соусом можна запікати рибу, овочі, курку.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Петрушка 70г
40 г.
Селера стебло
100 г.
Часник
1 зубчик
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
0,5 ч. л.
Вода негазована Аквуля 2л
3 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Всі інгредієнти помити і почистити.
02
Видалити у селери жорсткі волокна, а потім нарізати її шматочками.
03
У блендері збити петрушку, часник, селеру, сіль і 3 столові ложки води. Додати в соус олію. І ще раз все збити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів