
Оладки з броколі з сиром
Оладки являють собою коржики, приготовані на основі тіста з консистенцією густої сметани і обсмажені з двох сторін. Основні інгредієнти для приготування оладок - це рідкий компонент (молочні продукти або вода), яйця і борошно. Оладки можна приготувати на дріжджовому тісті, а можна використовувати соду. Крім цього, оладки бувають м'ясними, круп'яними, фруктовими. Останнім часом популярними стають оладки з овочевими інгредієнтами: картоплею, кабачками, квасолею, капустою, горохом, морквою. Так інгредієнтом, що задає тон у запропонованому рецепті, є броколі. Білки, що містяться в цьому виді капусти, дуже поживні. А по незамінним амінокислотам броколі конкурує з яловичиною.
Інгредієнти
Капуста броколі
250 г
Борошно пшеничне
70 г
Яйце куряче
1 шт.
Сир пармезан
30 г
Суміш перців
за смаком
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Броколі помити і розібрати на суцвіття. Покласти їх у киплячу підсолену воду і варити близько 10 хвилин. Потім злити воду і відкинути на друшляк. Подрібнити броколі блендером до стану пюре.
02
Яйця збити і по трохи додавати в них просіяне борошно, добре розмішуючи. Додати сіль, перець і підмішати до пюре з броколі. На сковороді розігріти олію. Викладати столовою ложкою оладки і смажити по 1-2 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки. Подавати, посипавши сиром, можна зі сметаною або натуральним йогуртом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів