
Рибний салат з грибами
Пропонований варіант рибного салату – один з небагатьох, який готується з відвареної риби. І не дарма: при такому способі приготування вона зберігає свою користь, стаючи дієтичною. Рекомендуємо використовувати делікатесні різновиди риб: сьомгу, форель, осетрину. Навіть у вареному вигляді така рибка залишиться неймовірно ароматною, соковитою і ніжною. Всім відомо, наскільки прекрасно поєднання риби і картоплі. Знову відчути цей ніжний класичний смак можна в нашому салаті. Туди ж додамо ріпчасту цибулю, а також мариновані грибочки. Подумати тільки, з таких звичайних інгредієнтів виходить настільки смачний, ситний і пікантний салатик. Можливо, вся справа в пряній майонезно-гірчичній заправці із зеленню?
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г
500 г
Картопля фасована
500 г
Гриби Шарм мариновані білі 200г
200 г
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
10 г
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
40 г
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Рибу помити, відділити м'ясо від кісточок. Відварити м'якоть в підсоленій воді до готовності. Злити воду, охолодити рибу, а потім нарізати шматочками.
02
Картоплю помити і відварити в підсоленій воді. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Залити цибулю окропом на 10-15 хвилин.
03
Мариновані гриби дістати з банки, промити й нарізати кубиками. Зелень помити, просушити, дрібно нарізати. Всі інгредієнти змішати в мисці. Додати гірчицю, сіль, перець, майонез. Обережно перемішати і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів