
Риба, запечена з морквою і цибулею
Для цієї страви можна брати будь-яку рибу. Але ми будемо готувати тріску. Тріска є багатим джерелом жирних кислот. Тріска стала рибою, рекомендованою дієтологами. Жирні кислоти є профілактичним засобом хвороб суглобів, серця, головного мозку. Їх дефіцит в раціоні характеризується такими симптомами, як порушення пам'яті, перепади настрою, неврози. Тріска багата кобальтом, йодом, хромом, калієм, фосфором, сіркою і фтором. Через сухуватий смак деякі не визнають тріску, як повноцінний продукт. Але правильно приготувавши дану рибу, як тут же суха тріска перетворюється на страву дивовижної елегантності і смакоти. Пропонуємо сьогодні це і випробувати, і приготувати дану страву.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе Norven тріски без шкіри морожене 450г
500 г.
Цибуля
150 г.
Морква
150 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
100 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю дрібно порізати.
02
Моркву також порізати на дрібні шматочки.
03
Обсмажити цибулю на соняшниковій олії до прозорості. Додати моркву і смажити протягом 15 хвилин. Наприкінці посолити і поперчити.
04
Для заливки змішати яйця, вершки і щіпку солі.
05
Рибу порізати великими порційними шматочками. Викласти у форму в один шар, трохи посолити, поперчити.
06
Зверху викласти обсмажену моркву з цибулею.
07
Залити заливкою. Поставити в розігріту до 180°C духовку. Готувати приблизно 25-30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів