
Фінський суп
1
Страви фінської кухні рідко готують в інших країнах. А даремно. Цей смачний супчик заслуговує Вашої уваги. Готується він дуже швидко і просто. Смачний, наваристий суп стане справжньою знахідкою для господинь, які не бажають витрачати багато часу на приготування. Традиційно цю страву готують з оленячого фаршу. М'ясо оленя дуже соковите і цінується за свій незвичайний смак. Однак, перегравши на свій манер, можете взяти будь-який інший фарш (лосиний, яловичий, свинячий, курячий). Це ні в якому разі не зіпсує страву. Обсмажуючи фарш з овочами, можете додати ягоди ялівцю і трохи розмарину. Ароматні прянощі підкреслять ніжний смак м'яса.
Інгредієнти
Фарш м'ясний
300 г.
Картопля
4 шт.
Морква
2 шт.
Селера
200 г.
Перець горошок
за смаком
Лавровий лист
2 шт.
Соняшникова олія
за смаком
Етапи приготування
01
Фарш обсмажити, додати цибулю, моркву і всі інші овочі, крім картоплі.
02
Додати 2 лаврових листка, кілька горошин чорного перцю. Обсмажити все разом 2 хвилини, налити води, щоб покрило все і варити 5 хвилин.
03
Додати картоплю з фаршем. Долити води до потрібної густоти, варити 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів