
Дієтичні булочки для гамбургерів
Гамбургер - вид сендвіча, що складається з рубаної смаженої котлети, що подається всередині розрізаної булки. 27 липня 1900 американський гастроном Луї Лессінг у своєму рідному місті Нью-Хейвен продав перший гамбургер. У 1921 році в Канзасі відкрилася компанія White Castle, фірмовою стравою якої були дивовижні в той час гамбургери. Наприкінці 1940-х у компанії White Castle стали з'являтися конкуренти, з яких найсерйознішим став Макдональдс. Цей час можна і вважати початком ери індустрії фаст-фуда. Загалом історія, як бачите, у гамбургера дуже багата. За дієтичними міркуваннями і пропонуємо прекрасний рецепт приготування дієтичних булочок для гамбургерів.
Інгредієнти
Пшеничне борошно
300 г.
Цільнозернове борошно
200 г.
Сіль
1, 5 ч. л.
Цукор
1, 5 ст. л.
Олія
2 ст. л.
Вода
330 мл.
Дріжджі
2 ч. л.
Етапи приготування
01
Змішати 2 види борошна, дріжджі, цукор і сіль. Добре перемішати. Додати олію і воду. Змішати тісто до однорідності.
02
Накрити тісто і відправити в холодильник мінімум на 24 години.
03
Потім, дістати тісто і вимісити 1-2 хвилини. Поділити тісто на 8 частин і сформувати булочки.
04
Накрити булочки серветкою і дати піднятися. Можна посипати кунжутом. Потім випікати булочки 20 хвилин при температурі 220°С.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів