Крем-суп із кольорової капусти з чеддером і кропом - Image

Крем-суп із кольорової капусти з чеддером і кропом

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Прийшов час відчути себе аристократичним англійцем. Для цього вам не обов'язково готувати вівсянку. Пропонуємо вашій увазі крем-суп із кольорової капусти з чеддером і кропом. Назвемо вам дві головні причини, щоб приготувати цю першу страву: по-перше, готується він всього лише 25 хвилин, а от насолоджуватися його незвичайним смаком можна довше; по-друге, крем-суп користується популярністю завдяки своїй поживності. Подивившись на інгредієнти, навіть новачок зрозуміє, наскільки суп вийде корисним. Кріп, молоко, часник, кольорова капуста подарують вам заряд енергії і чималу порцію корисних речовин. А сир чеддер зробить суп не просто смачним, а розкішним, аристократичним, витонченим. Приємного апетиту!

Продукти для рецепту

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
26.10 - 44.50

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

за 1 кг

Інгредієнти

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

80 г.

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

15 мл.

Часник

2 зуб.

Бульйон курячий Food Studio 500мл

500 мл.

Картопля фасована

1 шт.

Капуста цвітна Рудь швидкозаморожена 400г

300 г.

Сир Armando Чеддер

120 г.

Кріп 70г

30 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

100 мл.

Етапи приготування

01

Цибулю і часник очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Розігріти рослинну олію в невеликій каструлі і додати цибулю. Обсмажити близько 5 хвилин до м'якості, потім додати часник і смажити ще хвилину.

02

Картоплю помити, очистити і нарізати невеликими кубиками. Кольорову капусту помити і ножем розділити на невеликі суцвіття. Влити в каструлю бульйон і молоко, додати картоплю і кольорову капусту. Довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою і варити 30 хвилин.

03

Сир натерти на дрібній тертці. Кріп помити, просушити, дрібно нарізати. Коли час пройде, зняти суп з вогню і подрібнити блендером до стану пюре. Додати в гарячий суп тертий сир, постійно помішуючи, щоб він не брався грудочками. Сир повинен повністю розчинитися. Подавати суп, додавши зелень.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв