Курячий салат з яйцями і сиром - Image

Курячий салат з яйцями і сиром

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Цей курячий салат набагато цікавіший і більш оригінальний, ніж може здатися на перший погляд. Його особливість, родзинка і незвичайний смак в тому, що на смак такий салат з птиці неймовірно нагадує м'ясо краба. Погодьтеся, таке поєднання спробувати вельми цікаво. Салат можна подати і як закуску. Особливо, якщо подати не із звичайним м'яким хлібом, а сухариками (підсмаженими шматочками хліба, тостами або більш вишуканими крутонами). Подати салат можна, зробивши з нього на тарілці фігурку краба. Для того, щоб вийшов максимально крабовий смак, найкраще з сирів підійде чеддер. Склад соусу-заправки краще залишити без змін.

Продукти для рецепту

Яйце куряче С0 1шт
4.80 - 4.95

Яйце куряче С0 1шт

50 г

Інгредієнти

Яйце куряче С0 1шт

4 шт.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

20 мл.

Гірчиця ВХС Вінницька 125г

15 г.

Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл

10 мл.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

80 г.

Сир Херсонський Сир Королівський 45%

300 г.

Філе куряче

150 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Яйця відварити, охолодити, очистити, відокремити білок від жовтка. Подрібнити (протерти через сито) яєчний жовток.

02

Цибулю очистити від лушпиння. Натерти її на дрібній тертці і вичавити сік.

03

Змішати оливкову олію з жовтком і добре перемішати. Додати в соус гірчицю, цибулю, оцет, сіль. Довести соус до однорідності.

04

Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе подрібнити в блендері з білком.

05

Додати в салат заправку і перемішати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв