Бульйон з курки з вермішеллю - Image

Бульйон з курки з вермішеллю

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Що ще дає стільки сили та енергії організму, як не перша страва? Супи та бульйони живлять наші організми, дарують нам сили, заряд корисних речовин. Пропонуємо вам приготувати бульйон з курки з вермішеллю. Ця страва зігріє вас зсередини і дасть оргазіму почуття комфорту. Страва набагато смачніша звичайних супів, які, напевно, так вже набридли вашим домочадцям. Легкий і одночасно поживний бульйон стане повноцінним обідом для вас. Дуже хорошим буде для тих, у кого фізична робота і вимагається велика витрата сил. Також бульйон стане відмінним делікатесом, якщо хтось із близьких прихворів. Чашка теплого бульйону в ліжко - і всі проблеми, як вітром здує. Для приготування цієї смачної страви не потрібно багато часу. А всі сили, витрачені на приготування бульону, повернуться вам у десятикратному розмірі. Приємного апетиту!

Продукти для рецепту

Вода негазована Аквуля 2л
11.50 - 25.50

Вода негазована Аквуля 2л

2 л

Інгредієнти

Вода негазована Аквуля 2л

3 л.

Гомілка Курка По-Домашньому куряча

500 г.

Цибуля

1-2 шт.

Морква

1-2 шт.

Картопля фасована

3-5 шт.

Макарони Pantanella Filini 500г

100 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Кріп 70г

20 г.

Петрушка 70г

20 г.

Етапи приготування

01

Курку вимити й нарізати шматочками.

02

Моркву з цибулиною очистити, всі продукти помістити в каструлю і заповнити водою. Піну знімати і після закипання води вогонь зменшити.

03

Бульйон посолити і на слабенькому вогні варити хвилин 40-50.

04

Потім із звареного бульйону дістати шматочки курки з морквою і цибулею. Куряче м'ясо поділити на шматочки невеликого розміру і знову покласти в бульйон.

05

Картоплю ретельно помити, почистити і порізати кубиками або смужками, покласти в бульйон, довести до кипіння і варити хвилин 10-15.

06

Ріпчасту цибулю нарізати дрібно. На великій тертці натерти морквину.

07

Овочі спасерувати на сковороді в рослинній олії і покласти в суп. Після них в суп покласти вермішель і варити хвилин 5-7 до готовності, поперчити і посолити.

08

Посипати петрушкою з кропом і якийсь час настоювати під кришкою перед вживанням.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв