Сирна картопляна запіканка - Image

Сирна картопляна запіканка

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Ви прийшли додому втомлені після важкого робочого дня? У вас немає сил і фантазії придумувати щось незвичайне і сидіти на кухні пів-вечора, щоб приготувати щось цікавеньке? Тоді записуйте або запам'ятовуйте наш рецепт картопляної запіканки. Він дуже простий, тому навіть якщо ви далеко не майстер-шеф, ви легко впораєтеся з цією стравою. Досить відварити картоплю, а потім відправляйте всю суміш в духовку, і можете 20 хвилин відпочити, поки страва готується. Тому такий варіант ідеально підходить для сімейної вечері . До слова, його може приготувати навіть ваша дитина, поки ви затримуєтеся на роботі. Тож вперед, і смачного!

Продукти для рецепту

Картопля фасована
55.20

Картопля фасована

за 1 кг

Інгредієнти

Картопля фасована

800 г.

Бекон охолоджений

120 г.

Цибуля порей

120 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

10 мл.

Розмарин 50г

10 г.

Сир Херсонський Сир Королівський 45%

75 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. За кілька хвилин до кінця варіння покласти цибулю. Злити воду. Сир натерти на крупній тертці.

02

Розігріти духовку до 200°C градусів. Бекон нарізати скибочками або кубиками й обсмажити на розігрітій сковороді. Змішати бекон з картоплею і цибулею, додати розмарин. Форму змастити олією, викласти картопляну суміш, посипати сиром і поставити в духовку. Запікати близько 20 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв