Кальмар під твердим сиром - Image

Кальмар під твердим сиром

Кількість порцій: 2Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Сьогодні ми вам представляємо прекрасний рецепт приготування кальмара під сиром. Такий делікатес вийде не тільки смачним, але й дуже корисним. М'ясо кальмарів володіє відмінним ніжним і м'яким смаком. Воно ціниться за високу поживну цінність і цілющі властивості. Білок, що міститься у великій кількості в м'ясі кальмарів дозволяє швидко наростити м'язову масу. М'ясо кальмара містить такі мікроелементи як мідь, йод, калій, залізо, кальцій, натрій, магній, нікель, цинк. Саме вміст заліза і калію в кальмарах підтримує нормальну роботу серця і судинної системи. Крім того неймовірна користь від вживання м'яса кальмарів полягає ще й в тому, що воно містить вітаміни С, В1, РР, Е, В2, В6, В9.

Продукти для рецепту

Кальмар туби свіжоморожені
265.00

Кальмар туби свіжоморожені

за 1 кг

Інгредієнти

Кальмар туби свіжоморожені

2 шт.

Печериці Перша Хвиля нарізані 250г

150 г.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

1 шт.

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

4 шт.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

30 г.

Сметана ХМЗ 20%

30 г.

Сир Справжній сир Голландський 50%

100 г.

Етапи приготування

01

Спочатку потрібно промити та відварити кальмари (хвилини 2). Потім нарізати їх соломкою. Гриби нарізати крупними шматочками, цибулю також нарізати, спочатку почистивши. Далі гриби з цибулею підсмажити до золотистого кольору.

02

Потім зварити яйця та нарізати їх соломкою. Кальмари, гриби з цибулею, яйця заправити майонезом та сметаною.

03

Затерти все твердим сиром та поставити у мікрохвильову піч до готовності. Дуже смачно. Подавати в гарячому вигляді.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв