
Бонуелос
Бонуелос - це щось середнє між пончиками і смаженими пиріжками. Цей кондитерський виріб родом з Іспанії. Забавні колечка принесуть радість і сміх у вашу оселю, так як солодощі піднімають настрій в будь-яку погоду. Окрім цього, за допомогою бонуелос ви перенесе ваших домочадців в іншу країну, з її історією, традиціями, культурою і кулінарією. Приготувати таку смакоту зовсім нескладно. А вже як смачно буде запивати її чаєм. Прикрасити десерт ви можете просто поливши його сиропом або джемом, або посипавши цукровою пудрою. За бажанням ви можете додати аромату в колечка - в цьому вам допоможе ванілін або кориця.
Інгредієнти
Яйця
4 шт.
Цукор
1 ст.
Олія
1 ч. л.
Борошно
2 ст.
Пекарський порошок
1 ч. л.
Сіль
1 ч. л.
Олія для смаження
за смаком
Етапи приготування
01
Яйця з цукром збити. Додати олію.
02
Далі окремо змішати борошно і пекарський порошок, додати сіль.
03
Поступово додати борошно до яєць, перемішати.
04
Викласти масу на стіл і вимісити еластичне тісто.
05
Розділити тісто на шматочки, з кожного скачати кульку.
06
Залишити, не накриваючи на декілька хвилин.
07
У глибокій ємності розігріти олію. Обсмажити пончики до золотистого кольору.
08
Перекласти на сухий рушник, потім притрусити цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів