Бельгійські пивні оладки - Image

Бельгійські пивні оладки

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Вечеря

Може бути, що на бельгійських кулінарів вплинуло те, що в Бельгії дуже люблять пиво, або може існує й інше пояснення, але от млинчики на основі пива зустрічаються не так часто. Проте на батьківщині ця страва досить популярна. Завдяки тому, що пива в тісто потрібно не дуже багато, ці млинці можна їсти і діткам теж, правда, бажано в обмеженій кількості. Але якщо ви зібралися зустрічати гостей або просто влаштовуєте невеличке свято вдома, то рецепт цих млинчиків прийде вам на допомогу. Тому що перед їхнім надзвичайним видом складно встояти. А тим більше, що їх дуже зручно взяти з собою на роботу або дітям до школи.

Інгредієнти

Борошно пшеничне

200 г.

Яйце куряче

4 шт.

Дріжджі сухі

5 г.

Пиво світле

200 мл.

Масло вершкове

60 г.

Сіль

за смаком

Вершки 35%

100 г.

Цукор

130 г.

Джем полуничний

3 ст. л.

Етапи приготування

01

У мисці змішати борошно, дріжджі, цукор з яйцем. Масло розтопити, влити в борошняну суміш. Збити до однорідної маси.

02

Розігріти духовку до 180°С. У суміш влити пиво, змішати. Викласти у форму для кексів отриману суміш. Випікати 15 хвилин.

03

Готові оладки дістати з духовки, остудити, витягти з форми.

04

Вершки збити з цукром. Подавати оладки з полуничним джемом і цукрово-вершковим кремом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Бельгійські пивні оладки – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua