Брауні з квасолі та авокадо  - Image

Брауні з квасолі та авокадо

Кількість порцій: 12Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Багато хто скаже, що квасоля - це корисно, а ось з тим, що це смачно, погодиться далеко не кожен. Але у нас є страва, з якою ви зможете здивувати й шанувальників квасолі, й тих, хто її не любить. Дивовижно, але це десерт. І квасоля у цьому шоколадному брауні від Іллі Сьоміна - не єдиний секретний інгредієнт. Вітамінні, смачні та ароматні брауні. Не бачимо причин їх не приготувати!

Продукти для рецепту

Квасоля червона Верес 200г
44.60 - 55.30

Квасоля червона Верес 200г

200 г

Інгредієнти

Квасоля червона Верес 200г

220г

Краплі Auchan шоколадні 100г

100г

Какао-порошок Аромікс 100г

50г

Авокадо 500г

1шт

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

3шт

Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г

150г

Розпушувач тіста Добрик 15г

Ванілін Украса екстра 2г

Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г

55г

Сіль Єгипет

Етапи приготування

01

Квасолю, яйця, цукор, какао, сіль, ванільний екстракт, олію, розпушувач та м’якуш авокадо покладіть у чашу бленд ера та подрібнити, щоб утворилася однорідна паста.

02

Форму розміром 20 на 20 см змастіть олією та викладіть у неї тісто, зверху присипте шоколадними краплями.

03

Випікайте у духовці близько 40 хв при температурі 175 градусів.

04

Дайте брауні вистигнути, наріжте на шматочки та подавайте.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв