
Запечений тофу з червоним перцем і розмарином
«М'ясо без кісток». Улюблений продукт вегетаріанців і людей, що вічно худнуть. Так кажуть про тофу – низькокалорійний, дієтичний продукт з соєвих бобів, що має гранично високий вміст білка. Нейтральний смак дозволяє універсально використовувати тофу в кулінарії. Цей соєвий сир вважається одним з найпопулярніших делікатесів азіатської кухні. Пружна текстура тофу легко вбирає смаки і запахи продуктів, з якими його готують. У пропонованому рецепті сир насичується ароматними оліями і спеціями, набуваючи пряний, злегка гостро-гіркуватий і солонуватий смак з приємними нотками хвої і цитруса. При бажанні можете присипати готовий тофу кунжутним насінням і чорним меленим перцем.
Інгредієнти
Тофу
700 г.
Соєвий соус
1 ч. л.
Оливкова олія
2 ч. л.
Кунжутне масло
2 ч. л.
Розмарин
за смаком
Червоний мелений перець
за смаком
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 220°С. Порізати тофу кубиками середньої величини.
02
Змішати 2 види олії, соєвий соус, розмарин, сіль і червоний перець. Додати тофу і добре перемішати.
03
Застелити деко папером для випічки і розкласти шматочки тофу на невеликі відстані один від одного.
04
Запікати 15 хвилин, вийняти з духовки, перевернути і ще хвилин на 10 відправити в духовку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів