Яблучний хліб із журавлиною - Image

Яблучний хліб із журавлиною

Кількість порцій: 10Час приготування: 1 год 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Хліб - це продукт номер один на столі. Здавна наші предки дуже цінували хліб, поважали. Не можна було навіть викидати крихти хліба, щоби не накликати на себе біду. У роки війни хліб цінувався ще більше. Тож наші бабусі та дідусі закликали цінувати хліб завжди. Так як у наш час у магазині можна купити все, що завгодно, стали з'являтися різні рецепти страв, які раніше були не відомі. Так і з яблучним хлібом із журавлиною. Солодкий хліб - це справа не нова, та проте його дуже люблять. Тому і ми пропонуємо вам рецепт, як смачно і швидко спекти хліб, щоб він порадував всю вашу сім'ю. З таким хлібом можна навіть пити чай або каву.

Продукти для рецепту

Борошно 7 1кг
21.90

Борошно 7 1кг

1 кг

Інгредієнти

Борошно 7 1кг

400 г.

Пластівці вівсяні

100 г.

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

50 г.

Журавлина сушена

200 г.

Молоко 2,5% 900г

450 мл.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

2 шт.

Цукор Ваш Цукор 10кг

70 г.

Кориця Еко мелена 20г

1 ч. л.

Мед Літній Мед 750г

3 ст. л.

Масло вершкове домашнє

50 г.

Розпушувач тіста Добрик 15г

1/4 ч. л.

Етапи приготування

01

Вівсяні пластівці залити 300 мл. молока. Залишити на 30 хвилин.

02

Змішати цукор, корицю, просіяне борошно і розпушувач. Додати замочені вівсяні пластівці, сушену журавлину і дрібно нарізані сушені яблука. Все перемішати.

03

У суміш додати мед, яйця, влити решту молока. Перемішати.

04

Розігріти духовку до 180°C, форму для випікання змастити вершковим маслом і застелити пергаментним папером. Перелити тісто у форму для випікання.

05

Випікати 1 годину, остудити.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв