
Апельсиново-кокосовий пасхальний пиріг
Немає нічого більш приємного для господині, ніж вдячність і захват рідних, дітей та близьких. Багатьом із любителів побалувати себе і оточуючих смачною випічкою не завжди це вдається із багатьох причин - то часу немає, то інгридієнтів, а то й зовсім приводу не можна придумати. Для приготування апельсиново-кокосового пирога є відмінний привід - світле свято Великдень! Звичні інгридієнти найдуться в будь-якому будинку, ну а годину вже доведеться знайти для такого то свята! Важливо, що пиріг швидкий у приготуванні і зовсім не потребує великих зусиль, а результат дозволить урізноманітнити звичайний пасхальний стіл новеньким пирогом, який з легкістю замінить паску.
Інгредієнти
Цукор тростинний
200 г.
Масло вершкове
125 г.
Апельсини
1 шт.
Яйце куряче
4 шт.
Борошно пшеничне
160 г.
Кокосова стружка
150 г.
Пудра цукрова
за смаком
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 160°C.
02
Змішати в мисці вершкове масло кімнатної температури, цукор і 3 ч. л. натертої апельсинової цедри. Збивати міксером протягом 4 хвилин до крему. По одному додавати яйця, при цьому постійно збивати суміш.
03
Всипати борошно в суміш, потім додати 2 ст. л. вичавленого апельсинового соку, ретельно перемішати.
04
Форму застелити харчовим папером, який змастити маслом. Викласти тісто у форму, поставити в духовку на 50 хвилин, до готовності.
05
Після, остудити пиріг, присипати цукровою пудрою зверху.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів