
Запіканка з кукурудзи
Останнім часом великої популярності в кулінарії придбала консервована кукурудза. Її часто використовують у приготуванні салатів і гарнірів. Також вона зустрічається в рецептах запіканок. Запіканка з кукурудзи - дуже ніжна, ароматна і досить ситна. Вона проста в приготуванні, не вимагає попередньої термообробки компонентів, всі складові рецепту потрібно просто перемішати. Запіканку подають остиглою або гарячої, як самостійну страву з будь-яким салатом і соусом на сніданок, обід або вечерю. Часто її комбінують з м'ясом, рибою або свіжим овочевим соком. Все залежить від вашого смаку.
Інгредієнти
Кукурудза консервована
200 г.
Молоко
4 ст. л.
Борошно пшеничне
1,5 ч. л.
Вершки 35%
3 ст. л.
Пекарський порошок
за смаком
Сіль
за смаком
Яйце куряче
2 шт.
Етапи приготування
01
Збити в мисці яйця. Поступово ввести в яйця борошно і пекарський порошок, влити молоко і вершки, сіль, постійно змішуюючи при цьому.
02
Кукурудзу подрібнити в блендері, після чого також додати в миску до решти інгредієнтів.
03
Духовку розігріти до 190°C. Змастити форму для випікання маслом, викласти кукурудзяну масу, розрівняти. Випікати 1 годину.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів