Качка з яблуками та брусничним соусом - Image

Качка з яблуками та брусничним соусом

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Інгредієнти

Філе качки

2 шт.

Яблука

4 шт.

Апельсин

1 шт.

Портвейн

40 мл.

Гвоздика

4 шт.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Соус брусничний

100 г.

Етапи приготування

01

Філе качки нарізати на 4-5 частин кожне. При цьому вирізати жир і зайву шкіру.

02

Яблука помити, очистити від шкірки та нарізати на середні шматочки.

03

Качку та яблука викласти в пароварку. Видавити сік із апельсина, додати до соку портвейн, змішати.

04

Сумішшю з апельсинового соку та портвейну залити качку з яблуками, посипати зверху гвоздикою. Готувати 12-15 хвилин. Подавати з брусничним соусом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Тунець з соусом песто

Тунець з соусом песто

4

15 хв

Качка з яблуками та брусничним соусом – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua