Яблука в тісті - Image

Яблука в тісті

Кількість порцій: 8Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Яблука - дивовижний продукт, в корисності якого не сумнівається ніхто. Найпоширеніший фрукт в Україні доступний за ціною в будь-яку пору року, а не тільки в сезон. Цей плід здоров'я, як заслужено називають яблуко, обов'язково повинен бути у Вашому раціоні. У якому вигляді вживати яблука, вирішувати, звичайно, Вам: у сирому вигляді або у вигляді соків, компотів, джемів та інших всіляких страв з яблучними інгредієнтами. З усією впевненістю можемо сказати, що яблука повинні бути присутніми в меню у всіх можливих варіантах, і організм скаже Вам: "Спасибі!". Пропонуємо свій варіант - яблука в тісті. Смачно і дуже корисно!

Інгредієнти

Яблука

4 шт.

Яйця

3 шт.

Цукор

50 г.

Сметана

100 г.

Молоко

150 мл.

Борошно

150 г.

Соняшникова олія

за смаком

Етапи приготування

01

Білки відокремити від жовтків. Жовтки розтерти з цукром.

02

Додати сметану до жовтків і перемішати. Додати молоко.

03

Додати борошно, добре перемішати.

04

Білки окремо збити в піну. Додати в тісто і акуратно перемішати.

05

Яблука почистити, видалити серцевину. Нарізати кружечками завтовшки 6-7 мм.

06

Кружечки яблук вмочити в тісто.

07

Смажити з двох сторін на соняшниковій олії до утворення золотистої скоринки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Яблука в тісті – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua