
Яблучно-шипшиновий компот
У наш час, коли в магазині можна купити різноманітні напої та соки, багато господинь не бачать необхідності в тому, щоб варити компот, який є десертним напоєм, по суті справи третьою стравою, що подається в кінці обіду. Пам'ятайте незабутню фразу з відомого фільму: «А компот?». Абсолютно незаслужено про нього забули. А даремно! Адже приготований своїми руками напій не йде ні в яке порівняння з магазинними напоями. Дорогого коштує Ваша впевненість у якості приготованого компоту, адже Ви самі вибирали для нього фрукти. У домашньому компоті немає ніяких шкідливих добавок. Корисний, смачний, ароматний, він вартий того, щоб витратити час на його приготування.
Інгредієнти
Яблуко
400 г.
Шипшина
40 г.
Вода
4 л.
Цукор
150 г.
Етапи приготування
01
Шипшину потрібно розтовкти. Яблука порізати дрібно.
02
У каструлі закип'ятити воду, додати цукор, шипшину, яблука.
03
Проварити 5 хвилин. Настояти кілька годин. Відцідити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів