
Сьомга, запечена з фенхелем і лимоном
Шукаєте оригінальні рецепти запеченої рибки? Тоді Ви за адресою. Приготуйте сьомгу, запечену з фенхелем і лимоном. Для того, щоб вигідно підкреслити делікатний смак жирної, але в теж самий час дуже корисної сьомги, необхідно скропити її лимонним соком в якості маринаду. Лимон, що знаходиться під рибою під час запікання, віддає їй свою цитрусову нотку. Спробуйте урізноманітнити Вашу страву і замість фенхеля використовувати стебла селери. Або посипте сьомгу ароматним міксом із зелених трав. Смак вийде зовсім інший, але при цьому страва буде по-своєму гармонійною.
Інгредієнти
Сьмга
500 г.
Фенхель
1 корінець
Лимон
1 шт.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Нарізати лимон тонкими кружечками.
02
Фенхель дрібно нарізати.
03
У фольгу викласти 2-3 кружечка лимона.
04
На лимон викласти шматок сьомги (товщиною близько 2 см).
05
Посолити і поперчити за смаком.
06
На сьомгу викласти фенхель.
07
Фольгу загорнути, викласти у форму для запікання. Поставити в духовку. Запікати при температурі 180°C протягом 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів