Сангрія з яблуками і коньяком - Image

Сангрія з яблуками і коньяком

Кількість порцій: 10Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Літо - це прекрасна спекотна пора. Для того, щоб максимально комфортно насолодитися цим часом, пропонуємо Вашій увазі рецепт освіжаючого прохолодного коктейлю родом з Іспанії під назвою «Сангрія». Існує багато різновидів цього напою. Здавна головним компонентом, який входить до будь-якого складу сангрії, є червоне вино і фрукти. У даному рецепті використовується також коньяк. Правильно приготовлений напій ні в якому разі не повинен п'янити, а навпаки, освіжає і бадьорить.

Продукти для рецепту

Вино J.Hofstatter Schiava червоне сухе 0,75л
574.80 - 702.20

Вино J.Hofstatter Schiava червоне сухе 0,75л

750 мл

Інгредієнти

Вино J.Hofstatter Schiava червоне сухе 0,75л

2 пляшки

Коньяк Frapin 40% 0,7л

100 мл.

Сік Freshme апельсиновий 0,5л

100 мл.

Цукор Ваш Цукор 10кг

50 г.

Апельсин

2 шт.

Лимон

2 шт.

Лайм

3 шт.

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

2 шт.

Вода мінеральна Девайтіс газована 2л

2 склянки

Етапи приготування

01

У великій каструлі змішати вино, коньяк, апельсиновий сік і цукор. Перемішати до розчинення цукру.

02

Додати апельсин, нарізаний тонкими скибочками, лимон, лайм, нарізані кружечками, і яблука, нарізані скибочками.

03

Поставити в холодильник на 1 годину.

04

Дістати з холодильника і додати газовану воду. Подавати в келихах з льодом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Сібас, запечений у фользі

Сібас, запечений у фользі

2

30 хв