Салат із руколи з холодним стейком і рокфором - Image

Салат із руколи з холодним стейком і рокфором

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Для цього салату не обов'язково використовувати гриль. Можна підсмажити м'ясо на сковороді, стейки попередньо розрізають на 4 частини, щоб швидше приготувалися і не були занадто сухими. Для того щоб листя руколи швидко не розмокнули, соус подають окремо або поливають їм готову страву безпосередньо перед подачею на стіл. Руколла - це дуже соковита і смачна пряність, ідеально підходить до м'яса, запеченого на грилі, також відмінно поєднується з сирами. Але корисна і смачна тільки свіжа зелень рукколи. Приготований салат з додаванням руколи, їсти потрібно відразу, тому що довгий час ця зелень не зберігається.

Інгредієнти

Кетчуп

1 ст. л.

Гірчиця зерниста

2 ст. л.

Цукор

1 ч. л.

Сік лимонний

2 ст. л.

Оцет бальзамічний

2 ст. л.

Олія оливкова

30 мл.

Філе яловичини

500 г.

Рукола

2 пучка

Сир рокфор

125 г.

Сіль

1 ч. л.

Перець чорний мелений

0,5 ч. л.

Етапи приготування

01

Для приготування соусу, змішати в мисці кетчуп, гірчицю, цукор, подрібнений часник, лимонний сік, оцет, олію, сіль і перець. Все ретельно перемішати.

02

Розрізати навпіл два великих стейка, натерти сіллю і перцем. Змастити деко олією, викласти м'ясо, відправити в духовку на кілька хвилин, перевертаючи періодично.

03

Витягнути м'ясо, викласти його на листя руколи на тарілці, залити соусом, посипати зверху сиром.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Салат із руколи з холодним стейком і рокфором – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua