
Паштет з квасолі
Історія паштету йде корінням в далеке минуле, за право вважатися його батьківщиною сперечаються багато країн. У Росії паштет з'явився в 18 столітті. З часом в Москві і Петербурзі стали з'являтися «паштетні», в яких продавали всілякі паштети. З середини 20 століття паштети стали вироблятися в промислових масштабах, і свою колишню вишуканість ця страва втратила. Він став не схожий на ті вишукані страви, якими на різних банкетах ласували наші предки. Переконатися в тому, яким може бути смачним і розкішним паштет дуже просто - приготуйте його своїми руками і відчуйте різницю. А ми вам у цьому допоможемо і докладно розповімо, як приготувати таку чудову страву, як паштет з квасолі.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Квасоля вагова
200 г.
Часник Iberica зубчики 100г
4 шт.
Волоський горіх
80 г.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Хлібці Finn Crisp з висівками 200г
10 шт.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно взяти квасолю та замочити її у воді на ніч. Потім квасолю зварити до повної готовності. Пропустити через дрібну решітку м'ясорубки або блендер разом із горіхами, часником.
02
За смаком додати олію та довести гарячою водою до консистенції паштету. Посолити.
03
Дуже смачно подавати з кінзою на хлібцях з висівками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів