
Свинина в томатному соусі
У рейтингу по легкозасвоюваності свинина поступається тільки баранині. Крім того вона - один із самих легких в приготуванні видів м'яса. Тому свинина дуже затребувана в кулінарії і широко використовується в національних кухнях по всьому світу. Ви любите страви зі свинини і шукаєте новий рецептик для її приготування? Варіантів приготування цього виду м'яса так багато, що можна не повторюватися в приготуванні страв зі свинини дуже довго. Хіба тільки домашні попросять Вас приготувати страву, що особливо полюбилася, "на біс". Свинина в томатному соусі - ще один рецепт у Вашу колекцію страв зі свинини. Страва дуже проста, але від цього не менш смачна.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе Rocheblin гірської свинини в'ялене
500 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
40 мл.
Часник
1 зубчик
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
1 ст. л.
Кріп 70г
4 гілочки
Цибуля
1 шт.
Спеція Перець чорний мелений
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Цибулю подрібнити і підсмажити на оливковій олії.
02
Додати нарізане шматочками м'ясо, трохи води і перемішати. Тушкувати м'ясо до готовності.
03
Додати томатну пасту до м'яса і добре перемішати. Тушкувати 7 хвилин.
04
Додати до м'яса подрібнений часник, сіль, перець, кріп.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів