
Пиріг із баклажанів і м'яса
Пиріг із баклажанів і м'яса - це смачне, ситне і просте блюдо. Що ще потрібно, щоб порадувати всю сім'ю! М'ясо, завдяки овочам, виходить дуже м'яким і соковитим, а баклажани надають страві неповторний літній смак. Подавати до столу краще в гарячому вигляді, розрізавши як пиріг і посипавши зеленню. Вживати можна з гарніром або як самостійну закуску.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баклажани гриль
3 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Фарш М'ясний Сомельє з кролика
500 г.
Сир твердий Грана Падано 32%
100 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
за смаком
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
за смаком
Етапи приготування
01
Баклажани промити під водою, нарізати уздовж тонкими смужками. Натерти сіллю, залишити на 30 хвилин.
02
Налити в каструлю воду, поставити на вогонь, довести до кипіння, додати баклажани, варити протягом 3-4 хвилин до м'якості.
03
Обсмажити на сковороді у вершковому маслі борошно, після додати до борошна вершки. Посолити за смаком.
04
У форму, змащену вершковим маслом, викласти на дно фарш, зверху баклажани, потім нарізані гриби, посипати зверху тертим сиром. Залити все вершковим соусом. Поставити в духовку на 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів