Апельсиново-ванільний кекс - Image

Апельсиново-ванільний кекс

Кількість порцій: 8Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Вашій увазі сьогодні із задоволенням пропонуємо рецепт чудесного десерту - апельсиново-ванільного кексу. Цей кекс буде дуже доречним до вечірнього чаю або кави. Також добре цей десерт вживати в якості сніданку. Адже, він дуже ситний і поживний. А ще, ви повинні його спробувати, бо він неймовірно смачний. Крім того, чудовий сонячний колір даного кексу прекрасно підніме вам настрій. Адже, кекс буде подібно сонечку в тарілці. Кекс дуже добре зберігається на протязі декількох днів, тому його добре готувати про запас. Такий кекс, наприклад, відмінно зарядить енергією вашого малюка на перерві або підніме вам настрій у складний робочий день.

Інгредієнти

Апельсин

1 шт.

Борошно

200 г.

Розпушувач

2 ч. л.

Ванільний цукор

1 ч. л.

Яйця

3 шт.

Цукор

150 г.

Вершкове масло

150 г.

Цукрова пудра

100 г.

Етапи приготування

01

Масло кімнатної температури збити з цукром. По одному вбити яйця, перемішати.

02

Додати в суміш терту апельсинову цедру і сік, вичавлений із апельсина.

03

Змішати борошно, ванільний цукор і розпушувач. Сухі інгредієнти додати до масляної суміші. Перемішати.

04

Тісто викласти у форму і випікати в духовці при 170ºС 30 хвилин.

05

Остиглий кекс посипати цукровою пудрою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Апельсиново-ванільний кекс – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua