Апельсиновий пудинг - Image

Апельсиновий пудинг

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 год 10 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Апельсиновий пудинг допоможе вам відчути, наскільки різноманітна, хоч і стримана англійська кухня. У нашій країні пудинг поки не став дуже популярною стравою, тому ви можете легко відзначитися і здивувати свою сім'ю. Апельсиновий пудинг дуже сподобається любителям цитрусу. Завдяки розпушувачу і яйцям пудинг дуже ніжний і м'який на смак. Завдяки цедрі десерт буде казково ароматним. Він так і буде вабити до себе своїми солодкими рученятами. Тому відчуйте себе аристократом або навіть членом королівської сім'ї. Візьміть чашку чорного чаю, шматочок пудингу і помрійте про вічний дощ і туман.

Інгредієнти

Борошно

80 г.

Яйця (жовтки відокремити від білків)

3 шт.

Апельсин

2 шт.

Апельсиновий сік

70 г.

Цукор

150 г.

Масло вершкове

80 г.

Розпушувач тіста

0,5 ч. л.

Молоко

0,25 л.

Цукрова пудра

5 г.

Терта цедра

5 г.

Етапи приготування

01

Розігріти духовку до 170°C. Змастити форму для випічки.

02

Збити міксером масло, цукор, цедру і жовтки до загустіння маси.

03

Просіяти зверху борошно з розпушувачем і акуратно вмішати в масу.

04

Далі вмішати сік та молоко.

05

Окремо збити білки і вмішати в отриману масу.

06

Отриману суміш перекласти у форму для випікання і залити зверху гарячої води, щоб діставало до половини пудингу.

07

Випікати протягом 50 хвилин до золотистої скоринки.

08

Приготований пудинг посипати цукровою пудрою і дати настоятися 5 хвилин перед подачею.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Апельсиновий пудинг – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua