Омлет по-віденськи - Image

Омлет по-віденськи

Кількість порцій: 3Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Ніхто не буде сперечатися, що яйця універсальний і дуже корисний продукт. Яйця додають в дуже велику кількість страв, які без цього інгредієнта будуть неповними, а то і зовсім несмачними. Яйця багаті на вітаміни, без яких наш організм не може обійтися. Наприклад вони сприяють зміцненню кісткової тканини, саме через присутність у своєму складі вітаміну D, який допомагає в засвоєнні кальцію, який в свою чергу дуже необхідний організму для формування міцного і здорового скелета. Також яйця корисні для м'язів, тому що містять білок, який бере участь у побудові м'язової тканини, він є навіть більш ефективним, ніж білок молочних продуктів або яловичини.

Продукти для рецепту

Яйця курячі Eurogroup 10шт
66.60 - 69.90

Яйця курячі Eurogroup 10шт

Інгредієнти

Яйця курячі Eurogroup 10шт

7 шт.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

1 стакан

Борошно 7 1кг

3 ст. л.

Масло вершкове домашнє

2 ст. л.

Зелень мікс 100г

за смаком

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Помідори викласти на деко і запекти, потім протерти через сито або, очистивши від шкірки, довести до стану пюре.

02

В томатне пюре додати сирі яйця, борошно, молоко, поперчити і посолити, перемішати все до однорідності.

03

Вилити суміш на сковорідку з розтопленим вершковим маслом і готувати омлет з двох сторін. Перед подачею скласти омлет навпіл і посипати зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв