
Окрошка по-азербайджанські
Азербайджанська кухня є однією з найрізноманітніших. Ця різноманітність визначилася природними умовами країни: гірський і субтропічний клімат зумовили широке поширення в азербайджанській кухні різних видів м'яса і зелені. Сьогодні з радістю представляємо вам одну зі страв азербайджанської кухні. Овдух або окрошка по-азербайджанські - це легка і трохи незвична для слов'янського столу, страва. Окрошка по-азербайджанські дуже хороша влітку в спеку. Вона дуже сильно відрізняється від традиційної слов'янської окрошки. Заправляється окрошка мацоні з водою. Мацоні - це кисломолочний напій. Готується він з кип'яченого молока корів, кіз. Приємного апетиту!
Інгредієнти
Мацоні
300 г.
Яловичина
100 г.
Цибуля зелена
1 пучок
Огірки
100 г.
Цукор
за смаком
Кінза
за смаком
Сіль
за смаком
Кріп
за смаком
Етапи приготування
01
У мисці розвести мацоні з 300 мл. води. Огірки помити, очистити від шкірки і нарізати кубиками. Додати огірки в миску з мацоні.
02
Зелену цибулю, кінзу, кріп подрібнити, додати в миску з окрошкою. Додати сіль і цукор.
03
Яловичину відварити, остудити, нарізати кубиками. Додати м'ясо в окрошку. Перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів