Огірковий мохіто - Image

Огірковий мохіто

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Коктейль Мохіто вперше почали робили на Кубі в середині минулого століття. Пізніше він став популярний в США, а далі - в інших країнах. Історія свідчить, що назва коктейлю походить від зміненого мохадіто, що в перекладі з іспанської означає "злегка вологий" . Донині в Гавані є кафе, в якому вперше приготували цей напій. Зараз існує дуже багато різних рецептів коктейлю, багато з них і безалкогольні. Що стосується нашого рецепта, то він досить незвичайний. Адже тут головним інгредієнтом вважається огірок. А в класичному варіанті його немає. Якщо ви і ваші близькі любите експерименти, тоді цей напій для вас.

Інгредієнти

Ром білий

30 мл.

Сироп цукровий

30 мл.

Листя м'яти

5 шт.

Лайм

4 шмат.

Огірки

0,5 шт.

Сік лайма

2 ст. л.

Кубики льоду

за смаком

Етапи приготування

01

У високому бокалі товкачем розчавити шматочки огірка, лайма і м'яту до появи соку. Перекласти в шейкер.

02

Додати інгрідієнти, що залишилися, і добре струснути.

03

Процідити в коктейльний келих і подавати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Огірковий мохіто – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua