М'ясні косички - Image

М'ясні косички

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 год 5 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Даний рецепт приготування свинини є досить оригінальним. Тут справа не стільки в смаку відбивних зі свинини, скільки у формі відбивних-косичек, яка привертає увагу. Лук, в якому маринувалося м'ясо, стає гарним гострим доповненням до відбивних-кісичек. Подаючи м'ясні косички зі свинини до столу, потрібно «звільнити» їх від зубочисток, сервірувати разом з цибулькою і підливою, посипати зернами граната і рубаною зеленню. Гарніром може бути все що завгодно: тушковані вощи, відварні крупи, картопля фрі або пюре. Такі відбивні підійдуть не тільки для повсякденного столу, але і для святкового. Дане блюдо можна готувати, як вдома, так і на природі.

Інгредієнти

Свинина

500 г.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Борошно

50 г.

Соняшникова олія

50 г.

Лимон

0,5 шт.

Горчиця

1 ч. л.

Cіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Етапи приготування

01

Свинину промити під водою і нарізати шматочками (як для відбивних).

02

Кожен шматочок відбити молотком і приправити, за смаком, сіллю і перцем.

03

Далі кожен шматочок розрізати на три однакових смужки. Потім з цих смужок сплести косичку, а кінці закріпити зубочистками.

04

Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями і розділити їх навпіл.

05

Цибулю покласти в миску і розім'яти її рукою так, щоб пішов сік. Додати до цибулі гірчицю і нарізаний лимон.

06

Косички обмазати отриманим маринадом і залишити в мисці хвилин на 40, щоб косички добре настоялися.

07

Після чого обваляти косички в борошні і обсмажити на олії на сковороді з обох сторін.

08

Наприкінці викласти смажені косички на паперові рушники і вийняти зубочистки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв