Хрусткий мавританський салат - Image

Хрусткий мавританський салат

Кількість порцій: 2Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Знайомитися із стравами різних країн і навіть континентів ніколи не пізно. Адже кухня кожного народу має свою відмінну рису. У когось це гострі приправи. У інших - практично всі страви з м'яса. Сьогодні ж ми хочемо вас познайомити із стравою народу Північної Африки. Мавританія - це древня країна з такою ж культурою. Напевно і цей салат з'явився і став популярним в цій країні достатньо давно. Особливістю його є те, що не треба нічого використовувати для заправки салату (ні масло, ні що-небудь інше). Тільки сіль і перець. А ось незвичайний мікс всіх інгредієнтів, що представлені в рецепті приємно здивує вас і ваших гостей.

Продукти для рецепту

Морква
12.80 - 19.90

Морква

за 1 кг

Інгредієнти

Морква

300 г.

Редис Yeron фасований 500г

150 г.

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

2 шт.

Петрушка 70г

за смаком

Сіль морська Kamis в млинку 90г

за смаком

Спеція Перець духмяний мелений

за смаком

Насіння кунжуту

2 ст. л.

Етапи приготування

01

Моркву очистити, нарізати тонкою соломкою, редиску нарізати скибочками.

02

Яблука розрізати на четвертинки, видалити серцевину, нарізати тонкими скибочками.

03

Петрушку дрібно нарізати, кунжут злегка прожарити.

04

Скласти всі інгредієнти, приправити сіллю і перцем, посипати кунжутом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв