
Хрусткий мавританський салат
Знайомитися із стравами різних країн і навіть континентів ніколи не пізно. Адже кухня кожного народу має свою відмінну рису. У когось це гострі приправи. У інших - практично всі страви з м'яса. Сьогодні ж ми хочемо вас познайомити із стравою народу Північної Африки. Мавританія - це древня країна з такою ж культурою. Напевно і цей салат з'явився і став популярним в цій країні достатньо давно. Особливістю його є те, що не треба нічого використовувати для заправки салату (ні масло, ні що-небудь інше). Тільки сіль і перець. А ось незвичайний мікс всіх інгредієнтів, що представлені в рецепті приємно здивує вас і ваших гостей.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Морква
300 г.
Редис Yeron фасований 500г
150 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
2 шт.
Петрушка 70г
за смаком
Сіль морська Kamis в млинку 90г
за смаком
Спеція Перець духмяний мелений
за смаком
Насіння кунжуту
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Моркву очистити, нарізати тонкою соломкою, редиску нарізати скибочками.
02
Яблука розрізати на четвертинки, видалити серцевину, нарізати тонкими скибочками.
03
Петрушку дрібно нарізати, кунжут злегка прожарити.
04
Скласти всі інгредієнти, приправити сіллю і перцем, посипати кунжутом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів