Лимонний кисломолочний сир - Image

Лимонний кисломолочний сир

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Лимонний сир - це неймовірно смачний, ароматний, корисний, просто дивовижний десерт. Його можна використовувати як десерт, як крем для торта або як наповнювач для еклерів і кошичків. Щоб цедра віддала свій аромат, необхідно після її додавання до збитих яєць, дати отриманій масі настоятися півгодини. При приготуванні сиру також важливе ретельне проціджування для видалення цедри і нерозмішаного білка, інакше при тепловій обробці в кремі можуть з'явитися білі пластівці. Лимонний сир можна зберігати в холодильнику близько 3-х тижнів.

Продукти для рецепту

Яйце куряче С0 1шт
4.80 - 5.00

Яйце куряче С0 1шт

50 г

Інгредієнти

Яйце куряче С0 1шт

3 шт.

Скатертина Прованс Лимони 120х136см

3 шт.

Масло вершкове домашнє

125 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

250 г.

Етапи приготування

01

Збити на водяній бані яйця, влити проціджений лимонний сік, додати також цедру.

02

Додати в каструлю цукор і масло. Перемішати, до однорідної маси.

03

Варити поки цукор не розчиниться, суміш повинна бути густою. Перекласти готову суміш у банки, закрити кришкою. Дати настоятися кілька годин. Зберігати в холодильнику.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв