Кисло-солодка печена морква - Image

Кисло-солодка печена морква

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Морква - овоч, який легко засвоюється людським організмом, при цьому має гарні смакові якості і надзвичайно корисний. Він багатий мінеральними речовинами, пектинами, вітамінами. Особливо цінна морква каротином, який, потрапляючи в наш організм, перетворюється на вітамін А. Каротину в моркві більше, ніж в інших овочах. Морква має широке застосування в кулінарії: її використовують при приготуванні супів, других страв, різних салатів, соусів, солодких виробів. Кисло-солодка печена морква - цікавий варіант приготування моркви.

Продукти для рецепту

Морква
11.90 - 19.90

Морква

за 1 кг

Інгредієнти

Морква

900 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

1 ст. л.

Оцет Mengazzoli винний червоний 1л

50 мл.

Цукор Ваш Цукор 10кг

1,5 ст. л.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Духовку розігріти до 220°C.

02

У форму викласти промиту і обсушену моркву, додати сіль і перець. Поставити на 20 хвилин у духовку.

03

У миску висипати цукор, додати оцет, перемішувати до розчинення цукру.

04

Полити моркву отриманою сумішшю, перемішати. Поставити ще на 5-8 хвилин у духовку.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв