Казан-кабоб з цибулею - Image

Казан-кабоб з цибулею

Кількість порцій: 5Час приготування: 1 год 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Хочете порадувати своїх близьких чимось смачненьким під час обіду або вечері, пропонуємо вам казан-кабоб з цибулею. Ця страва хоч і дещо дивно звучить, але її смак надовго закарбується у вашій пам'яті і ви будете готувати її знову і знову. Ви тільки задумайтесь скільки смаку дає смажена картопелька з духмяною, добре прожареною, цибулькою. А поєднання цих компонентів з м’ясом додасть страві необхідної поживної цінності та східних смакових властивостей. Прикраса казан-кабоба зеленню надасть страві свіжості та приємного вигляду, так що, ви не зможете відірватись від неї. Крім того, казан-кабоб відкриє для вас картоплю з іншого боку, можливо більш приємного і небуденного.

Інгредієнти

М'ясо (баранина, яловичина або нежирна свинина)

600 г.

Картопля

1000 г.

Цибуля ріпчаста

2 шт.

Рослинна олія

250 мл.

Сіль

За смаком

Зіра

За смаком

Етапи приготування

01

Розжарити рослинну олію в казані або в каструлі з подвійним дном. Картоплю, діаметром 5-7 см., почистити і цілою обсмажити з усіх боків на великому вогні до хрусткої скоринки. Після викласти обсмажену картоплю в будь-який інший посуд і дати олії в казані трохи охолонути.

02

Крупно нарізати м'ясо і цибулю.

03

М'ясо покласти в казан і обсмажувати на великому вогні, а потім так само викласти. Обсмажити в казані цибулю, додати до неї м'ясо і трохи води. Накрити кришкою і томити на слабкому вогні 30 хвилин.

04

Після викласти картоплю на м'ясо і томити під кришкою ще 20 хвилин.

05

Готовий казан-кабоб викласти на блюдо, прикрасивши зеленню, свіжими овочами або просто ріпчастою цибулею, тонко нарізаним кільцями.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Казан-кабоб з цибулею – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua