Яблука в суфле з манної крупи - Image

Яблука в суфле з манної крупи

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Скільки історій навколо цього фрукта, але головною, і відомою усім, залишається про Адама і Єву. Так, ви напевно відразу здогадалися про який чудо-фрукт йде мова - яблуко. Спокуса до цього плоду, призводить тільки до народження нових божественно смачних блюд. Овіяний історіями цей продукт привертає ще більше уваги. Як ми знаємо, яблуко можна не лише вживати в сирому вигляді, але і досить часто воно зустрічається в парі з різними продуктами, наприклад з м'ясними, і навіть з морепродуктами. Але найбільше, все-таки, з нього готується солодких страв. І рецепт "суфле з яблук і манної крупи" тому підтвердження. Головне в цьому рецепті приділити особливу увагу приготуванню манної каші, вона повинна вийти ідеальною, без грудочок, і тоді вийде відмінний десерт.

Інгредієнти

Яблука

4 шт.

Сахар

60 г.

Масло вершкове

50 г.

Яйце

3 шт.

Крупа манна

70 г.

Молоко

2 ст.

Цукор ванільний

10 г.

Родзинки

50 г.

Етапи приготування

01

Чисті яблука (цілі) обваляти в розтопленому вершковому маслі і посипати їх цукровим піском.

02

Розігріти духовку до 180ºС і випікати яблука у формі, хвилин 30. Потім, коли яблука стануть м'якими, порізати на часточки, помістити в іншу форму. Сюди влити сік і масло, яке залишилось, при випічці яблук.

03

Для каші: в каструлю влити молоко, насипати цукор, ваніль і все перемішати. Поступово, додати манну крупу (дуже тонкою цівкою), постійно помішуючи. Варити 3 хвилини і відставити.

04

У манну кашу додати чисті родзинки, жовтки і все перемішати. Білки збити до утворення піни і невеликими порціями влити в кашу. Гарненько все перемішати.

05

Манне суфле залити у форму з яблуками і випікати 30 хвилин при температурі 190ºС,  до золотистого кольору.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Яблука в суфле з манної крупи – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua