Італійський суп з беконом, овочами і шавлією - Image

Італійський суп з беконом, овочами і шавлією

Кількість порцій: 4Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Коли всі супи, які Вам довелося спробувати, вже набридли і хочеться здивувати рідних якою-небудь особливою і цікавою першою стравою, на допомогу приходить пропонований рецепт італійського супу з беконом, овочами і шавлією. Такого Ви точно не пробували: італійці знають толк в приготуванні перших страв. Особливість даного супу в технології готування. Овочі разом з беконом обсмажуються безпосередньо в каструлі, обмінюючись смаками і запахами, потім додається м'ясний бульйон, овочі, що залишилися, і все тушкується. Завдяки цьому всі інгредієнти насичуються апетитним копченим ароматом. Перед подачею до столу прикрасьте суп тертим пармезаном. Це додасть страві приємний, вершковий смак.

Інгредієнти

Бекон

50 г.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Петрушка

1 пучок

Шавлія

за смаком

Корінь селери

2 шт.

Морква

1 шт.

Картопля

4 шт.

Цукіні

100 г.

Капуста білокочанна

200 г.

Помідори

2 шт.

Масло вершкове

2 ст.л.

Бульйон м'ясний

1 л.

Рис

200 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Бекон нарізати соломкою. Картоплю та цукіні очистити і нарізати кубиками. Подрібнити моркву, цибулю і селеру.

02

Обсмажити овочі разом із беконом у вершковому маслі в каструлі, залити гарячим бульйоном, додати в каструлю картоплю з кабачками, а також промитий рис. Тушкувати протягом 10 хвилин.

03

Нашаткувати капусту, додати в суп. Помідори ошпарити окропом, зняти шкірку, додати в суп. Посолити і поперчити за смаком. Додати шавлію, варити до готовності, протягом 20 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Італійський суп з беконом, овочами і шавлією – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua